אוכל חלבי עם נגיעה צרפתית
קיש (בצרפתית: Quiche) הוא מאפה עגול פתוח מבצק פריך עליו מונחת מלית של ירקות, גבינות ושאר מרכיבים. הבצק פריך ולפי המסורת מוסיפים לו ביצים ושמנת. לא אם אתם מעוניינים בקישים הטבעוניים של פזית ספיר, שהבצק שלהם טעים גם בלי מרכיבים כאלה.
תמיד חיפשתי את הסגנון הזה באירועים משפחתיים וחגיגיים. זאת ההזדמנות לספר על המטבח החלבי של פזית ספיר לחבריי הצמחוניים והטבעוניים שממתקשים לארגן אירוע עם האוכל החלבי הטרי, הבריא והטעים שהם כה אוהבים. מהמטבח הזה זורמים למסעדה ולקייטרינג לא פחות 86 סוגים של קישים במילויים וטעמים שונים במידות וקטרים שונים. לעושר הזה מצטרפים 52 סוגי טארטים עם אפשרות להרכבה עצמית.
ספיר מוכרת מראיונות בתכניות טלוויזיה שונות, אבל אוהבת לדבר שם על אוכל.

התוצאה היום מטבח חלבי עם גבינות ממחלבות בוטיק או טבעוני, שמלבד הקישים כולל פסטות, ניוקי ורביולי במבחר רטבים משובחים, סלטים שונים, פלטות של גבינות, מבחר לחמים ישר מהמאפייה, קינוחים מגוונים וטארטים. כל אלה מיועדים לאירועים עסקיים, חברתיים ופרטיים שלוקחים את המשתתפים לפחות בתחושה לצרפת וחבל אלזס